Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران تهران گفت، شهرک صنعتی شمس آباد با توجه به مجاورت با بازار تهران شرایط منحصر به فردی دارد و جزء یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی خاورمیانه است.

به گزارش خبرگزاری برنا از  تهران؛ محسن منصوری در بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد ضمن تبریک هفته تولید و تجارت اظهار داشت: شهرک شمس آباد از بزرگترین شهرک های صنعتی خاورمیانه است که با توجه به مجاورت با بازار تهران شرایط منحصر به فردی دارد و صنایع بزرگ و کارآمد در آن مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بازدید ۳ ماه گذشته از این شهرک در قالب جلسه ستاد تسهیل با توجه به گلایه مندی تولیدکنندگان نسبت به راه های دسترسی و ورود خروجی شهرک، قول پیگیری داده بودیم؛ چراکه سرریز ترافیک هم برای تولیدکنندگان، و هم برای شهر حسن آباد مشکلاتی ایجاد کرده بود.

  استاندار تهران تأکید کرد: با اقدام جهادی در شرکت شهرک های صنعتی و قولی که داده بودیم کمتر از سه ماه پروژه به بهره‌برداری رسید و در این زمینه دو و نیم کیلومتر طول مسیر ورودی، با ۷۰ هزار مترمکعب خاکبرداری و شش هزار تن آسفالت‌ریزی بهسازی شد که پروژه ۲۳ میلیارد تومان هزینه داشت و مسیر ورودی و خروجی شهرک استاندارد شد.

منصوری سپس گفت: بهسازی نه و نیم کیلومتر مسیر  مجاور شهرک با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی و همچنین ساماندهی واحد صنفی حجاران با ۸ میلیارد تومان اعتبار انجام شده که امروز افتتاح می شود؛ ضمن اینکه آبرسانی به شهرک شمس آباد نیز پیگیری و انتقال آب ظرف دو ماه آینده انجام شود.

وی ادامه داد: عزم تمام مجموعه دولت گره‌گشایی از تولید است و حضور مسئولان در میان تولیدکنندگان باعث دلگرمی آنها می شود؛ بر همین مبنا دولت همه ظرفیت های خود را به نفع تولید به کار می گیرد.

استاندار تهران در مورد سامان دهی ۳۸ لکه صنعتی استان تصریح کرد: مصوبه منحصربه‌فردی توسط دولت انجام شده که با اجرایی شدن آن ۳۸ لکه صنعتی استان تهران در قالب شهرک های صنعتی خصوصی به فعالیت خود ادامه می دهند که این امر به نفع صنایع، محیط زیست، دولت و تولید کننده است.

استاندار تهران بیان کرد: با دستور رئیس جمهور محترم، پیگیری معاون اول و جلسه با معاونت اجرایی و اعضای هیئت دولت به دستورالعمل متقن و کارشناسی رسیدیم.

منصوری تاکید کرد: اصل این مصوبه مبنای محیط زیستی دارد و در عین حال واحدهای صنعتی کنترل پذیر و نظارت پذیر می شوند و می توانند از ظرفیت های قانونی و تسهیلات مربوط به شهرک های صنعتی استفاده کنند، همچنین مشکلات سایر شهرک های صنعتی نیز در قالب ستاد تسهیل و بازدیدهای دوره‌ای پیگیری می‌شود که گاهی به سراغ یک واحد تولیدی می رویم و گاهی مسئله در واحد بزرگتر مثل شهرک های صنعتی پیگیری می‌شود.

منصوری در مورد وضعیت سایر شهرک های صنعتی استان گفت: اکثر شهرک های صنعتی در حوزه زیرساخت مشکلاتی دارند که در صدد رفع مشکلات آنها هستیم.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محسن منصوری استاندار تهران شهرک های صنعتی شمس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰هزار مترمربع از زمین های راکد و معطل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

علیرضا راشکی امروز جمعه در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان بیان کرد: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

راشکی اظهار کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضایی و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش،هیات های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار" جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است