Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@13:22:49 GMT

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی استان تهران

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۵۱۱۷

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی استان تهران

استاندار تهران در مورد سامان دهی ۳۸ لکه صنعتی استان گفت: مصوبه منحصربه‌فردی توسط دولت انجام شده که با اجرای آن ۳۸ لکه صنعتی استان تهران در قالب شهرک های صنعتی خصوصی به فعالیت خود ادامه می‌دهد که این امر به نفع صنایع، محیط زیست، دولت و تولید کننده است.

به گزارش عصر یکشنبه ایران اکونومیست از استانداری تهران، محسن منصوری در بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد ضمن تبریک هفته تولید و تجارت اظهار داشت: با دستور رییس جمهور، پیگیری معاون اول و جلسه با معاونت اجرایی و اعضای هیئت دولت به دستورالعمل متقن و کارشناسی رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اصل این مصوبه مبنای محیط زیستی دارد و در عین حال واحدهای صنعتی کنترل پذیر و نظارت پذیر می شوند و می توانند از ظرفیت های قانونی و تسهیلات مربوط به شهرک های صنعتی استفاده کنند، همچنین مشکلات سایر شهرک های صنعتی نیز در قالب ستاد تسهیل و بازدیدهای دوره‌ای پیگیری می‌شود که گاهی به سراغ یک واحد تولیدی می رویم و گاهی مسئله در واحد بزرگتر مثل شهرک های صنعتی پیگیری می‌شود.

منصوری در مورد وضعیت سایر شهرک های صنعتی استان گفت: بیشتر شهرک های صنعتی در حوزه زیرساخت مشکلاتی دارند که در صدد رفع مشکلات آنها هستیم.

وی ادامه داد: شهرک شمس آباد از بزرگترین شهرک های صنعتی خاورمیانه است که با توجه به مجاورت با بازار تهران شرایط منحصر به فردی دارد و صنایع بزرگ و کارآمد در آن مستقر است.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: در بازدید سه ماه گذشته از این شهرک در قالب جلسه ستاد تسهیل با توجه به گلایه مندی تولیدکنندگان نسبت به راه های دسترسی و ورود خروجی شهرک، قول پیگیری داده بودیم؛ چراکه سرریز ترافیک هم برای تولیدکنندگان، و هم برای شهر حسن آباد مشکلاتی ایجاد کرده بود.

وی تاکید کرد: با اقدام جهادی در شرکت شهرک های صنعتی و قولی که داده بودیم کمتر از سه ماه پروژه به بهره‌برداری رسید و در این زمینه دو و نیم کیلومتر طول مسیر ورودی، با ۷۰ هزار مترمکعب خاکبرداری و شش هزار تن آسفالت‌ریزی بهسازی شد که پروژه ۲۳ میلیارد تومان هزینه داشت و مسیر ورودی و خروجی شهرک استاندارد شد.

منصوری گفت: بهسازی نه و نیم کیلومتر مسیر  مجاور شهرک با اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی و همچنین ساماندهی واحد صنفی حجاران با ۸ میلیارد تومان اعتبار انجام شده که امروز افتتاح می شود؛ ضمن اینکه آبرسانی به شهرک شمس آباد نیز پیگیری و انتقال آب ظرف دو ماه آینده انجام شود.

به گفته وی، عزم تمام مجموعه دولت گره‌گشایی از تولید است و حضور مسئولان در میان تولیدکنندگان باعث دلگرمی آنها می شود؛ بر همین مبنا دولت همه ظرفیت های خود را به نفع تولید به کار می گیرد.

شهرک صنعتی شمس آباد در محدوده شهرستان ری و در کیلومتر ۳۵ اتوبان تهران- قم خروجی شهر حسن آباد قرار دارد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت صنعت معدن و تجارت ، شهر تهران ، محسن منصوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت شهر تهران محسن منصوری شهرک های صنعتی صنعتی استان شمس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، این جلسه با حضور مدیر جهاد کشاورزی، نماینده فرمانداری و اداره راهداری، مدیر باغبانی سازمان، معاون فنی و اجرایی، رئیس اداره بهبود تولیدات گیاهی، مسئولین واحدهای باغبانی و صنایع تبدیلی و تکمیلی مدیریت برگزار شد.

امجدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارومیه با اشاره به تولید بالای سیب و وجود ۱۶ کارخانه فعال تولید پوره میوه و کنسانتره در شهرستان ارومیه، ساماندهی مراکز جمع آوری سیب را از اولویت های کاری این مدیریت عنوان نمود.

 وی همچنین بر برگزاری جلسات منظم تا شروع فصل کار این مراکز، در راستای جلوگیری از انباشت سیب در کنار جاده‌ها کرد.

 در ادامه در خصوص نحوه صدور مجوز، تمدید آن برای متقاضیان بحث و تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد برای هماهنگی بیشتر، جلسات آتی با حضور نمایندگان کارخانجات و  سایر ادارات و نهادهای مرتبط برگزارشود.

دیگر خبرها

  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است